aboutus

Shenzhen Chenqi Jewelry Co.,Ltd

Shenzhen Chenqi Jewelry Co.,Ltd Shenzhen Chenqi Jewelry Co.,Ltd Shenzhen Chenqi Jewelry Co.,Ltd Shenzhen Chenqi Jewelry Co.,Ltd Shenzhen Chenqi Jewelry Co.,Ltd
1 2 3 4 5
<-Video Images->
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Άλλα
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Νοτιοανατολική Ασία
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: Ασήμι Chenqi
Αριθμός Υπαλλήλων: 150~180
Ετήσιες πωλήσεις: 5500000-7000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2003
Εξαγωγή pc: 60% - 70%
Περίπου εμείς
-01-
Εισαγωγή

 

Η Co. κοσμήματος Chenqi Shenzhen, ΕΠΕ είναι χονδρική επιχείρηση για το ελαφρύ εξαιρετικό ασήμι. Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το 2003 Guangdong, Κίνα. Ειδικευόμαστε στην κατασκευή και τη χονδρική πώληση 925 του εξαιρετικού ασημιού.

           Shenzhen Chenqi Jewelry Co.,Ltd

Η ομάδα σχεδίου μας αφιερώνεται για να παρέχει σε μας τις φρέσκες νέες ιδέες και να προσδιορίσει γρήγορα τις ερχόμενες τάσεις. Αυτό επιτρέπει σε μας και την παραμονή πάνω από τον ανταγωνισμό. Προσθέτουμε πάνω από 20 νέα σχέδια στο κατάστημά μας κάθε εβδομάδα. Θα ανακαλύψετε περισσότερα από 10.000 στοιχεία συμπεριλαμβανομένου: σκουλαρίκια, περιδέραια, κρεμαστά κοσμήματα, βραχιόλια, βραχιόλια, δαχτυλίδια, γοητείες, κοσμήματα στηριγμάτων αυτιών και των παιδιών, κυβικό Zirconia, ημι πολύτιμοι λίθοι, μαργαριτάρια, εποξικός, σμάλτο και περισσότεροι.

           Shenzhen Chenqi Jewelry Co.,Ltd

Η ικανοποιημένη υπηρεσία στους πελάτες μας είναι πάντα αυτό που αρχικά, μαζί με την τέλεια διαχείρισή μας, ανταγωνιστική τιμή, καλή ποιότητα των αγαθών και προηγμένος εξοπλισμός. Έχουμε την πλήρη εμπιστοσύνη σε τη συνεργασία μας στο μέλλον.

           Shenzhen Chenqi Jewelry Co.,Ltd

-02-
Ιστορία

Αύξηση και επιτεύγματα

 
Από τις ταπεινές αρχές του το 2003 το ασήμι Chenqi έχει τείνει να γίνει ένας από τους τοπ κατασκευαστές κοσμήματος στην Κίνα.
 
Με περισσότερους από 100 υπαλλήλους, είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις συγκεκριμένες ανάγκες του πελάτη μας, και καταλαβαίνουμε τη σημασία των ακριβών προθεσμιών. Χάρι στις πεπειραμένες ομάδες μας που χειρίζονται τη διοίκηση, η λογιστική, το μάρκετινγκ, το ηλεκτρονικό εμπόριο και η εξαγωγή πειράζουν το υπόλοιπο σίγουρο, οι διαταγές κοσμήματός σας είναι στα καλά χέρια. 

 

Όλα τα βασικά μέλη ομάδας της Ομάδας Διοίκησης στο ασήμι Chenqi είναι κατάλληλα μέσα στους τομείς τους και κρατούν ενός αγάμου ή ένα μεταπτυχιακό. Η κατοχή μιας καταρτισμένης ομάδας γύρω από μας διευκολύνει πολύ το ασήμι Chenqi να εξασφαλιστεί η ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Συναντήστε τη Ομάδα Διοίκησης

 

Το ασήμι Chenqi είναι ένα σημείο εξυπηρέτησης από μία και μόνη υπηρεσία που εξυπηρετεί στη χονδρική εξαιρετική ασημένια αγορά κοσμήματος. Καθιστάμε τη ζωή πελατών μας εύκολη με να φροντίσουμε τις διαταγές τους από το αρχικό σχέδιο, δικαίωμα επάνω έως ότου φθάνει στα κατώφλια τους. Μπορούμε να βοηθήσουμε με το μαρκάρισμα, την εκτύπωση, τη συσκευασία και τη ναυτιλία. Εάν ένας πελάτης χρειάζεται τα προϊόντα μας κάτω από το εμπορικό σήμα τους έπειτα κανένα πρόβλημα εάν χρειάζονται τις συσκευασμένες κόσμημα μόνοι τους κάρτες, μπορούμε να το φροντίσουμε.

-03-
Υπηρεσία

Οι υπηρεσίες μας

 

1. Pre-sales υπηρεσία

Γρήγορη, επαγγελματική και υπομονετική απάντηση

Καλύτερα ποιοτικά προϊόντα προσφοράς

Συστήστε τα καταλληλότερα προϊόντα

 

2. Υπηρεσία μεταπωλήσεων

Έγκαιρη ακολουθώντας μεταφορά φορτίου

Τα αρχεία πελατών οικοδόμησης για επισκέπτονται τακτικά

Εξετάστε τη δυσαρέσκεια και τις καταγγελίες των πελατών

 

3. Η προσαρμοσμένη συσκευασία χαιρετίζεται πάντα

 

4. Βοηθήστε για να τακτοποιήσετε τη μεταφορά

Εναέρια μεταφορά, μεταφορά θάλασσας

Διεθνής σαφής: DHL, Fedex, UPS.

Συνεχίζουμε όλη την ώρα!

-04-
Η ομάδα μας

Η ομάδα μας

 

Τα μέλη ομάδας μας, που προέρχονται από τα διαφορετικά κολλέγια και τα πανεπιστήμια, είναι διάφοροι, λογικοί επαγγελματίες με τη δυνατότητα να υπάρξει ένας ορισμένος βαθμός οικονομικών, διαχείρισης, ανάλυσης αγοράς και μάρκετινγκ της βασικών γνώσης και των δεξιοτήτων. Τα μέλη ομάδας μας κέρδισαν το πρώτο βραβείο, εθνικά βραβεία και ούτω καθεξής. Ευθύνη στην καρδιά, με την καλή ομαδική εργασία και την κοινωνική δυνατότητα πρακτικής.

Στοιχεία επικοινωνίας

(showSGS=>true)